Старозагорчанка благодари публично на този шофьор на тролей.Ангелина Пенева сподели случка

...
Старозагорчанка благодари публично на този шофьор на тролей.Ангелина Пенева сподели случка
Коментари Харесай

Шофьор на тролей върна вярата в доброто

Старозагорчанка благодари обществено на този водач на тролей.

Ангелина Пенева сподели случка от всекидневието си, която предизвика вълна от позитивни реакции в мрежата.

Пенева описа, че се е придвижвала с тролей Nº 36 - точно в него мобилният й телефон някак си е паднал от джоба й. Едва откакто се прибрала дамата схванала, че устройството липсва. Тогава тя прозвъняла от различен телефон и с наслада открила, че персоналното й мобилно устройство е в сигурни ръце.

" Звъннах от другия си телефон и каква беше изненадата ми, когато мъж от другата страна ми сподели, че е водачът на тролея и мога да си получа телефона назад от него ", споделя Ангелина.

Жената прибавя, че не е повярвала на шанса си и отправили благодарности към водача.

" За страдание в паниката не разбрах името му, само че това усмихнато момче ми върна вярата в положителното. Благодаря! И се оправдавам за неприятната фотография, само че тя е таква, тъй като ми трепереше ръката от неспокойствие ", добавя Пенева.

От мненията научаваме, че водачът, сторил положителното дело, се казва Минчо Тенев. Динка Иванова споделя, че е израснал и учтив от прелестни родители.

" Поздравления за постъпката на този заслужен за образец човек! Нека положителното, което сте сторили Ви се връща неведнъж! ", написа Снежана Георгиева.

" Това момче е постоянно усмихнато, вежливо и доброжелателно! Рядко има такива водачи! Познавам го, тъй като всеки ден употребявам тролей и постоянно ми е предписание усещане за обноските му, по отношение на пасажерите! БРАВО, ДОСТОЕН ЗА ПРИМЕР! ", гласи различен коментар. 



Снимки: Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР